Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Τι είναι το νανοβιογιλέκο- Πού θα το βρείτε

gileko
Το νανοβιονικό γιλέκο μπορεί να σου θυμίζει τα μυστικά όπλα του James Bond, αλλά στην προαγματικότητα δίνει τη δυνατότητα σε άτομα με χρόνιες παθήσεις, αναπηρίες και ανατομικά προβλήματα να απαλλαγούν από τους πόνους και να δουν εντυπωσιακή βελτίωση της κινητικότητας και της αυτοπεποίθησής τους.
Όλα αυτά οφείλονται στο FIR-TEX,  ένα εξευγενισμένο ύφασμα στο οποίο χρησιμοποιείται μια εκδοχή των FIR (Άπω υπέρυθρες ακτίνες) υψηλής τεχνολογίας, μιας δοκιμασμένης ασφαλούς μεθόδου φυσικής ιατρικής φροντίδας! 

Χάρη στους μυστικούς χημικούς τύπους με δεκάδες μεταλλικά οξείδια και ειδικές μεθόδους εφαρμογής, το FIR-TEX δρα ως αντιδραστικό κάτοπτρο ή μαύρο σώμα. 

Συλλέγει τις θερμικές ακτινοβολίες που εκπέμπει το σώμα και, στη συνέχεια, αντιδρά και χρησιμοποιεί αυτές τις θερμικές/άπω υπέρυθρες ακτίνες (ακτίνες ζωής) για να «επιστρέψει» ενέργεια στον οργανισμό με πολλαπλές ευεργετικές επιδράσεις στα κύτταρα και τους ιστούς, επιτυγχάνοντας αποτελέσματα όπως ποτέ άλλοτε. 

Το νανοβιονικο γιλέκο FIR-VEST, που χρησιμοποιεί FIR-TEX, έχει δοκιμαστεί σύμφωνα με επιστημονικά αποδεδειγμένα πρωτόκολλα (διπλές-τυφλές δοκιμές, εικονικό φάρμακο) και ανεξαρτήτως εάν είστε αθλητικός τύπος, ασθενής ή ακόμα και αθλητής/-τρια (εγκεκριμένο από την WADA), αυτές οι δοκιμές δείχνουν ότι σίγουρα θα απολαύσετε βελτιστοποιημένη ευεξία ή/και απόδοση. 

Επιστημονικές ενδείξεις δείχνουν ότι το FIR-TEX μπορεί να βελτιώσει, μεταξύ άλλων, την ισορροπία, την κινητικότητα και τη συνολική απόδοση χάρη στη βελτιωμένη (μικρο)κυκλοφορία, χωρίς φυσικά να περιορίζεται σε αυτή. 

Ένα από τα βασικά και άμεσα οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση του FIR-TEX είναι, επομένως, ότι μπορεί να βελτιώσει το μεταβολισμό σας και να (επαν)ενεργοποιήσει τη ζωτική ενέργεια του οργανισμού σας.

Το FIR-TEX με το οποίο είναι επενδεδυμένο το νανοβιονικό γιλέκο είναι ένα πραγματικά επαναστατικό τεχνολογικό υλικό που βελτιώνει τη μικρο-κυκλοφορία, την ισορροπία, την κινητικότητα και ως εκ τούτου τη συνολική απόδοση.  Σύμφωνα με τον WADA, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Αντι-ντόπινγκ, το FIR-TEX μπορεί, προς το παρόν, να χρησιμοποιείται στον επαγγελματικό αθλητισμό χωρίς να θεωρείται μορφή ντόπινγκ. Τα απαραίτητα έγγραφα είναι διαθέσιμα για τους αθλητές που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία FIR-TEX σε αγώνες.

Η τεχνολογία βασίζεται στη χρήση Άπω υπέρυθρων ακτινών (FIR) οι οποίες είναι γνωστό ότι, σε διαφορετικές εφαρμογές, έχουν πολλαπλά θετικά αποτελέσματα κατά την εφαρμογή τους στο ανθρώπινο σώμα όπως ανακούφιση από κάθε μορφή αρθρίτιδας, αύξηση της ελαστικότητας των ιστών κολλαγόνου, ανακούφιση των μυϊκών σπασμών και της ακαμψίας των αρθρώσεων, αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, ενώ συμβάλλουν στην αντιμετώπιση φλεγμονωδών διηθημάτων, οιδημάτων και εξιδρωμάτων, τον έλεγχο βάρους, της υπέρτασης, της αρτηριοσκλήρωσης, της νόσου στεφανιαίας αρτηρίας, του κυκλοφορικού, των ωτορυνολαρυγγολογικών παθήσεων, των δερματικών παθήσεων (συμπεριλαμβανομένης της κυτταρίτιδας) και όλες τις σχετικές θεραπείες ομορφιάς, και όχι μόνο. Οι εκτεταμένες δοκιμές σε αθλητές, ζώα και ασθενείς τείνουν να δείχνουν ότι το FIR-TEX έχει πολύ καλά αποτελέσματα σε ορισμένες από την προαναφερθείσες καταστάσεις/σωματικές παθήσεις.


Πηγή:
http://www.menslounge.gr/hitech/gadgets/nanobioniko_gileko.html

Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα
FIR-TEX HELLAS
Ζαλοκώστα 43 & Λ. Κηφισίας
152 33 Χαλάνδρι
Αθήνα
Τηλ. 211-0137730
Fax. 210-6828160

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου