Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Άνδρες και κόλλημα με τον υπολογιστή...Τρόποι να την παλέψετε..

Είναι φαινόμενο στις μέρες μας ο έρωτας πολλών αντρών με τον υπολογιστή τους και κυρίως με την πόρωση που έχουν να παίζουν παιχνίδια με τους φίλους τους και φυσικά φίλους που έχουν κάνει στο διαδίκτυο..Τους μιλάς και αυτοί ούτε που σ'ακούνε..Τους ρωτάς κάτι και πρέπει να το επαναλάβεις  μέχρι και 5 φορές για να πάρουν μπρος..Και μόλις πάρουν λένε: Ε...Μωρό μου, τι είπες..Παίρνουν και ένα ύφος απλανές, εκτός τόπου και χρόνου..Το χειρότερο είναι να συζητούν και για τα κατορθώματά τους στα διαδικτυακά παιχνίδια όταν βγαίνετε για καφέ. Σαν τις κουβέντες για το στρατό ένα πράγμα.Μερικοί δεν πηγαίνουν ούτε για μια μπύρα με την γκόμενά τους πλέον γιατί έχουν να παίξουν..Λοιπόν υπάρχουν μερικοί τρόποι για να απολαμβάνετε την καθημερινότητά σας με τον καλό σας και φυσικά με τον υπολογιστή του..

1. Καταρχήν πρέπει να παραδεχτείτε ότι ο υπολογιστής για τον καλό σας είναι η καινούργια του γκόμενα. Γουστάρει τρελά μαζί της και είναι κολλημένος εκεί..
2. Μην μαλώνετε για αυτήν την γκόμενα. Γνωρίστε την καλύτερα..Μπορεί να σας φέρει κοντά με το φίλο σας αν μάθετε να παίζετε κάποιο παιχνίδι μαζί του.
3. Μην του απαγορεύετε να την βλέπει. Δεν θα βγάλετε τίποτα. Θα δυναμώσει το πάθος του και θα σας κλάνει περισσότερο.  Κάνετε λίγη υπομονή, τριφτείτε και λίγο δείχνοντας ότι θέλετε να κάνετε σεξ. Σε λίγο θα ρθει να σας ικανοποιήσει λόγω της αρσενικής φύσης του. Για αγκαλιές και γούτσου γούτσου δεν υπόσχομαι τίποτα.
4. Αν το σκεφτείτε καλύτερα σας βολεύει η καινούργια φίλη του. Θα βγαίνετε με την παρέα σας πιο εύκολα, δείχνοντας ότι τον καταλαβαίνετε που θέλει να παίζει παιχνίδια..Μη σκάτε καθόλου. Πιο καλά..Τα διαφορετικά ενδιαφέροντα ανανεώνουν τη σχέση μερικές φορές..
Αν παρόλο αυτά δε γίνεται τίποτα υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...Σκεφτείτε "κρίμα το παιδί..τόσο νέο.." και προχωρείτε παρακάτω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου