Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Την ξεγέννησαν με το φως κινητών τηλεφώνων στη Σάμο

Την ξεγέννησαν με το φως κινητών τηλεφώνων στη Σάμο

Κάτω από… τριτοκοσμικές συνθήκες αναγκάστηκε να γεννήσει μία γυναίκα χθες το βράδυ στη Σάμο, λόγω… διακοπής ρεύματος.

Η γυναίκα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο εσπευσμένα προκειμένου να γεννήσει, ωστόσο, μία δυσάρεστη έκπληξη την περίμενε την ώρα του τοκετού.

Η ηλεκτροδότηση διακόπηκε στις 20:55 και η γεννήτρια, σύμφωνα με πληροφορίες, δούλεψε για λίγο, μέχρι στις 21:20 και μετά ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Το χειρότερο όλων; Μόλις η μητέρα έφερε στον κόσμο το αγγελούδι της, ο γιατρός ζήτησε από τους συγγενείς να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους ώστε να μπορέσει να ράψει την μητέρα, μια και κυριαρχούσε απόλυτο σκοτάδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός της παθούσας κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε την παρέμβαση του κ. Εισαγγελέα για το περιστατικό.

Παρά τις εκκλήσεις του γιατρού και των συγγενών της μητέρας, ο μόνος που έφτασε αμέσως στο νοσοκομείο ήταν ο… υπεύθυνος για τους υπολογιστές ο οποίος προσπαθούσε να θέσει εκ νέου σε λειτουργία τα μηχανήματα.



Αυτά είναι..Διακοπή ρεύματος την ώρα που γεννάς και κανένας υπεύθυνος..Να πάθεις και τίποτα και να σου πουν "τι να κάνουμε, συμβαίνουν και αυτά..".Άραγε όταν ξεπουληθούν τα νησιά μας αυτοί που θα τα πάρουν θα φροντισουν να μην συμβαίνουν αυτά??Τι είναι προτιμότερο δεν ξέρω..Να γεννάμε κάτω από τέτοιες συνθήκες το 2011 ή να αφήσουμε άλλους να μας αναβαθμίσουν???ΝΤΡΟΠΗ... 
πηγή:aegaio.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου