Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Στο 401 νοσοκομείο είχαν στήσει βιομηχανία αποκατάστασης στύσης!

Στο 401 νοσοκομείο είχαν στήσει βιομηχανία αποκατάστασης στύσης!


Απόστρατοι του στρατού και της Αστυνομίας, είχαν στήσει στην Ουρολογική Κλινική του στρατιωτικού νοσοκομείου 401, μια ολόκληρη βιομηχανία αποκατάστασης… στύσης!

Οι εν λόγω κύριοι, αντιμετώπιζαν προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας. Είδαν και απόειδαν με το Viagra, και έτσι είπαν να βάλουν τα... "μεγάλα μέσα".

Σε συνεργασία λοιπόν με ένα γιατρό του 401 ο οποίος διαφήμιζε στο Ίντερνετ τα οφέλη της πεϊκής πρόθεσης, προχωρούσαν σε επεμβάσεις. Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός ότι επειδή το Ταμείο Αποστράτων δεν κάλυπτε τις συγκεκριμένες επεμβάσεις, επιβαρυνόταν ο προϋπολογισμός του νοσοκομείου! Στην ουσία δηλαδή, τις πλήρωνε ο ίδιος ο λαός.

Σύμφωνα με το «’Εθνος», κάθε επέμβαση κόστιζε 8.000 ευρώ. Μέσα σε διάστημα τριών χρόνων, είχαν πραγματοποιηθεί εκατοντάδες τέτοιες επεμβάσεις, οπότε μπορείτε να υπολογίζετε για τι ποσό μιλάμε! Των 800.000 ευρώ και άνω!

Το «σκάνδαλο» ανακάλυψε η νέα διοίκηση του 401 και πρώτος ενημερώθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης. Αμέσως δόθηκε εντολή στον διευθυντή του Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου να διακοπούν οι εν λόγω επεμβάσεις, και να ερευνηθεί η υπόθεση ώστε να διαπιστωθεί με ακρίβεια πόσες τέτοιου είδους επεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν και πόσο κόστισαν στο ελληνικό δημόσιο.

Τι απαντά το Γενικό Επιτελείο Στρατού για τα εν λόγω δημοσιεύματα; Εξέδωσε ανακοίνωση όπου λέει ότι:

«Με αφορμή δημοσιεύματα του ημερήσιου τύπου, που αφορούν στην «βιομηχανία ανόρθωσης που έχει στηθεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών», από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνονται τα παρακάτω:

Σύμφωνα με τα τηρούμενα στοιχεία από το 401 ΓΣΝΑ, τα τελευταία 3 χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί 4 επεμβάσεις τέτοιου τύπου, σε ασθενείς οι οποίοι έπασχαν από σοβαρές επιπλοκές μεταβολικών νοσημάτων και προηγηθείσες βαρείες ογκολογικές επεμβάσεις.

Παρ’ όλ’ αυτά, το Γενικό Επιτελείο Στρατού, μετά από εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Μπεγλίτη, έχει διατάξει την άμεση διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, για την διερεύνηση των καταγγελλομένων παρατυπιών σε βάθος.


http://www.madata.gr/epikairotita/social/116100.html



Α όλα κι όλα..Μπορεί να γαμιέται ο Δίας στη χώρα μας αλλά το καυλί πρέπει πάση θυσία να ανταπεξέρχεται στις προκλήσεις..Να γαμήσουν θέλουν και αυτοί οι καημένοι..Δεν μπορούν να βλέπουν το μοναδικό όπλο τους να σκουριάζει..Επειδή είναι δηλαδή 55++ και τι έγινε??πρέπει να κατανοήσουμε το προβλημά τους..Άλλωστε τόσες και τόσες μαλακίες και γαμησιάτικα πληρώνουμε, ας πληρώσουμε και καμιά στυσούλα να χαρεί και κάνα πικραμένος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου